Ce este Proficy iPower SCADA ?

 

Construit pe baza motorului SCADA Proficy iFIX, Proficy iPower este o solutie SCADA deschisa, bazata pe standardele impuse de reglementarile din vigoare in domeniul energetic, ce este usor de configurat si de administrat.

Este o solutie scalabila, fiind utilizata atat in sisteme de automatizare a substatiilor electrice, cat si in retelele de calculatoare complexe din camerele de control ale sistemelor de utilitati.

Cu ajutorul operatiilor sale intuitive si mentenanta simplificata, iFIX cu iPower va permite sa va concentrati pe sarcinile operationale principale, scazand costurile operationale.Informatii despre produs

   Descriere

Proficy iPower asigura o valoare unica pentru aplicatiile SCADA in Transportul si Distributia Energiei Electrice. Acesta combina stabilitatea motorului SCADA Proficy iFIX, cu diferite functionalitati aditionale:

  • securitatea obiectelor incorporata;
  • capabilitate grafica imbunatatita;
  • interfete cu operatorul standardizate, specifice industriei energiei electrice;
  • raportarea evenimentelor si a alarmelor;
  • obiecte drag-and-drop specifice domeniului energetic.

Optiunea iPower reduce investitiile clientului si costurile cu intretinerea in timp ce se asigura o solutie usor de utilizat.

iPower este proiectat pentru aplicatiile de Transport si Distributie a Energiei Electrice in care este nevoie de colectarea datelor in timp real, administrarea bazei de date, afisarea dinamica a datelor si controlul securizat pentru operatorul supervizor. Aplicatiile tipice includ:

Solutii de management a substatiilor electrice

Imbunatatiti privirea de ansamblu din substatia dumneavoastra utilizand Proficy iPower - Solutia de management a substatiei care se conecteaza la echipamentele RTU si IED prin intermediul protocoalelor standard din industrie: DNP 3.0, IEC 870-5-101, 870-5-104, ICCP, IEC 61850.

iPower asigura vizibilitate completa asupra informatiilor operationale si non-operationale in timp real, dar si asupra informatiilor vechi, prin intermediul accesului la distanta securizat, utilizand ultimele tehnologii web. In plus, iPower asigura integrare usoara cu solutiile EMS/DMS existente.

Solutii SCADA pentru companiile de utilitati municipale si rurale

iPower este dezvoltat pentru utilitatile electrice, ce cuprind cooperativele rurale, autoritatile municipale, utilitati de distributie independente si integratori. Beneficiind de un pachet special de unelte pentru industria electrica, Proficy iPower de la GE Intelligent Platforms este o solutie software SCADA care poate imbunatati functionarea unitatii dumneavoastra si poate reduce semnificativ costurile de operare.

Solutii pentru companiile de distributie a energiei

Proficy iPower va ofera capabilitati de functionare similare cu sistemele de distributie a energiei electrice ale utilitatilor mari, dar este la fel de usor de configurat si intretinut precum sistemul dumneavoastra HMI/SCADA utilizat in mediul de productie. iPower este bazat pe Proficy iFIX, avand in plus functionalitatile necesare pentru a transforma sistemul HMI/SCADA standard intr-un sistem SCADA distribuit, complet si usor de intretinut.

 

Transformati-va sistemul deja existent sau dezvoltati unul nou intr-un timp record cu ajutorul Proficy iPower de la GE Intelligent Platforms.

Ecrane

iPower Screen 1   iPower Screen 2  

 

iPower Screen 3