Ce este Proficy iFIX ?

 

Proficy HMI/SCADA iFIX ofera un motor SCADA robust, un editor HMI usor de utilizat, un set bogat de optiuni de conectare, o arhitectura deschisa si un model de retea distribuita si scalabila.

Utilizat intr-o variatate mare de aplicatii, din diverse industrii, iFIX este ideal atat pentru aplicatii simple precum aplicatiile HMI tipice (introducerea si validarea datelor manual), cat si pentru aplicatii SCADA foarte complexe precum productia in loturi, operatiunile de filtrare si management distribuit al alarmelor.

Reprezinta baza interconectarii echipamentelor si proceselor, asigurand managementul datelor in timp real si facilitand reducerea costurilor de operare si mentenanta.

 

Informatii despre produs

   Descriere

Avand la baza 30 de ani succese si imbunatatiri constante, ultima versiune de Proficy HMI/SCADA-iFIX de la GE Intelligent Platforms este disponibila si duce sistemele SCADA la urmatorul nivel!

iFIX este un sistem de management in timp real al informatiei si o solutie SCADA deschisa, flexibila si scalabila ce include posibilitati de vizualizare de ultima generatie, un motor de control de incredere, un puternic arhivator incorporat si multe altele.

Spre deosebire de ce se gasea in trecut, acest software de monitorizare si control va permite sa creati analize mai bune si sa obtineti mai multa fiabilitate, flexibilitate si scalabilitate pentru intreprinderea dumneavoastra.

 

   De ce iFIX?

  • Este o solutie scalabila care poate opera intr-un singur nod, dar si in 200+ noduri.

  • Este complet independent de partea hardware, indiferent de producator: se poate conecta la un numar foarte mare de echipamente, datorita driverelor incorporate in iFIX, dar si a protocoalelor de comunicatie standard incluse.

  • Vine la pachet cu baza de date industriala Proficy Historian, permitand stocarea tuturor datelor din proces, cu compresie ridicata.

  • Interfata cu utilizatorul Fluent Ribbon 5.0 din mediul de dezvoltare "WorkSpace" va permite sa implementati solutii mult mai rapid in comparatie cu concurenta.

  • Daca optiunile standard nu sunt suficiente, puteti intra oricand in zona de scripting, ce permite conectarea usoara la sistemele IT.

  • Functionalitatea de semnatura digitala "E-signature" este cea mai buna din domeniu.

  • Respecta standarde industriale, facilitand trecerea cu succes a inspectiilor.
  • Management avansat al alarmelor.

 

Tutorial video

   Tutorial Proficy iFIX si Proficy Historian (baza de date industriala)

Serie de tutoriale create de IMPERIAL ELECTRIC S.A., unicul distribuitor General Electric - Intelligent Platforms in Romania pentru software si solutii, cu scopul de a va ajuta sa utilizati corect produsele SCADA din familia Proficy.