iFIX  
 

Proficy HMI/SCADA iFIX ofera un motor SCADA robust, un editor HMI usor de utilizat, un set bogat de optiuni de conectare, o arhitectura deschisa si un model de retea distribuita si scalabila.

Utilizat intr-o variatate mare de aplicatii, din diverse industrii, iFIX este ideal atat pentru aplicatii simple precum aplicatiile HMI tipice (introducerea si validarea datelor manual), cat si pentru aplicatii SCADA foarte complexe precum productia in loturi, operatiunile de filtrare si management distribuit al alarmelor.

Reprezinta baza interconectarii echipamentelor si proceselor, asigurand managementul datelor in timp real si facilitand reducerea costurilor de operare si mentenanta.


Cimplicity  

Proficy CIMPLICITY

CIMPLICITY este o solutie SCADA de tip client/server, care va ajuta sa vizualizati operatiunile, sa efectuati o supraveghere a proceselor automatizate si ofera informatii valide catre aplicatii analitice de nivel inalt.

Avand un motor grafic performant, procesare dinamica in domeniul timp si functie suplimentara de redare grafica digitala, operatorii si inginerii au capacitatea si siguranta de a monitoriza si controla fiecare aspect al mediului, al echipamentelor si al resurselor. Rezultatele: capacitatea de a raspunde rapid, reducerea costurilor si cresterea profitabilitatii.


iPower 1  

iPower SCADA

Construit pe baza motorului SCADA Proficy iFIX, Proficy iPower este o solutie SCADA deschisa, bazata pe standardele impuse de reglementarile din vigoare in domeniul energetic, ce este usor de configurat si de administrat.

Este o solutie scalabila, fiind utilizata atat in sisteme de automatizare a substatiilor electrice, cat si in retelele de calculatoare complexe din camerele de control ale sistemelor de utilitati.

Cu ajutorul operatiilor sale intuitive si mentenanta simplificata, iFIX cu iPower va permite sa va concentrati pe sarcinile operationale principale, scazand costurile operationale.


 

ifix webspace 1

 

Proficy Webspace

Proficy Webspace este un server web pentru motoarele SCADA iFIX sau CIMPLICITY, ce ofera clientilor posibilitatea de a se conecta la aplicatia SCADA prin browser sau folosind aplicatiile pentru Android sau iOS (iPAD sau iPhone). 

Acest software ofera posibilitatea oricarui client (ale carui drepturi de acces au fost in prealabil acordate) sa acceseze serverul SCADA din reteaua locala sau de oriunde peste Internet. 

Proficy Webspace reduce timpul si costurile de interventie, largeste capabilitatile de analiza a proceselor si reprezinta un pas in directia implementarii Internetului Industrial.

Operatorii, echipele de mentenanta, dar si managerii se vor putea conecta oricand in aplicatia SCADA, in zona in care au responsabilitati, crescand eficienta companiei.


mobile 1  

Proficy Mobile 

RtOI (Real-Time Operation Intelligence) este un concept al General Electric ce ilustreaza conexiunea real-time intre echipamente. De la acest concept a pornit ideea Internetului Industrial (General Electric este membru fondator al Consortiului Internetului Industrial).

Proficy Mobile este solutia actuala care pune Internetul Industrial in practica: trimiterea informatiilor relevante, in timp real, in intreaga organizatie, asigurand astfel ca oamenii potriviti, vor avea informatiile potrivite, la momentul potrivit si in locul potrivit.