Ce este Proficy Webspace ?

Proficy Webspace este un server web pentru motoarele SCADA iFIX sau CIMPLICITY, ce ofera clientilor posibilitatea de a se conecta la aplicatia SCADA prin browser sau folosind aplicatiile pentru Android sau iOS (iPAD sau iPhone). 

Acest software ofera posibilitatea oricarui client (ale carui drepturi de acces au fost in prealabil acordate) sa acceseze serverul SCADA din reteaua locala sau de oriunde peste Internet. 

Proficy Webspace reduce timpul si costurile de interventie, largeste capabilitatile de analiza a proceselor si reprezinta un pas in directia implementarii Internetului Industrial.

Operatorii, echipele de mentenanta, dar si managerii se vor putea conecta oricand in aplicatia SCADA, in zona in care au responsabilitati, crescand eficienta companiei.


Informatii despre produs

   Descriere

Pe langa accesul clasic prin browser web, folosind un PC sau un laptop, marele avantaj al Proficy Webspace este posibilitatea de a te conecta folosind tablete sau telefoane inteligente, folosind aplicatia gratuita din Google Play sau iTunes.

Cum costul unei tablete este semnificativ mai mic decat cel al unui laptop, cheltuielile dotarii echipelor de mentenanta sau a managerilor pot scadea, fara a afecta productivitatea muncii.

 

   De ce Webspace ?

  • Este o solutie moderna de acces la distanta, prin browser web sau aplicatii gratuite pentru Android sau iOS.Webspace App

  • Toate capabilitatile de control din aplicatia SCADA clasica sunt disponibile si prin Webspace.

  • Nu este necesara nici un fel de configurare a clientului.

  • Acces peste Internet din orice loc, asigurand primul pas catre implementarea Internetului Industrial.

  • Se poate conecta la mai multe servere SCADA, indiferent daca sunt dezvoltate cu iFIX sau CIMPLICITY.

  • Functionalitatea de semnatura digitala "E-signature" este cea mai buna din domeniu.

  • Se poate instala pe acelasi calculator cu serverul SCADA, sau pe un server separat.
  • Servere web suportate: Microsoft IIS sau Apache HTTP Server.

 

Webspace 1