Internetul Industrial, Industrie 4.0, Real-Time Operational Intelligence, Industrial Internet of Things sunt denumiri ale aceluiasi concept: conectarea tuturor echipamentelor industriale.

 

mobile 1  

Proficy Mobile

RtOI (Real-Time Operation Intelligence) este un concept al General Electric ce ilustreaza conexiunea real-time intre echipamente. De la acest concept a pornit ideea Internetului Industrial (General Electric este membru fondator al Consortiului Internetului Industrial).

Proficy Mobile este solutia actuala care pune Internetul Industrial in practica: trimiterea informatiilor relevante, in timp real, in intreaga organizatie, asigurand astfel ca oamenii potriviti, vor avea informatiile potrivite, la momentul potrivit si in locul potrivit.


 

ifix webspace 1

 

Proficy Webspace

Proficy Webspace este un server web pentru motoarele SCADA iFIX sau CIMPLICITY, ce ofera clientilor posibilitatea de a se conecta la aplicatia SCADA prin browser sau folosind aplicatiile pentru Android sau iOS (iPAD sau iPhone). 

Acest software ofera posibilitatea oricarui client (ale carui drepturi de acces au fost in prealabil acordate) sa acceseze serverul SCADA din reteaua locala sau de oriunde peste Internet. 

Proficy Webspace reduce timpul si costurile de interventie, largeste capabilitatile de analiza a proceselor si reprezinta un pas in directia implementarii Internetului Industrial.

Operatorii, echipele de mentenanta, dar si managerii se vor putea conecta oricand in aplicatia SCADA, in zona in care au responsabilitati, crescand eficienta companiei.