Ce este Proficy Workflow ?

 

Cum puteti sti daca operatorii respecta procedurile standard de operare (SOP)? Cu Proficy Workflow puteti gestiona electronic actiunile de instruire a muncii si pe cele corective pentru a reduce variatiile performantelor, costului si calitatilor.

Proficy Workflow este un sistem software de management al procedurilor de lucru, care permite utilizatorilor si expertilor in domeniu sa digitalizeze procesele manuale si automate: sa urmareasca procesele, sa analizeze calitatea datelor din intregul sistem, pentru a reduce erorile, pierderile si intarzierile.

 

Informatii despre produs

   Descriere

Acest software inovator de la General Electric indeplineste simultan mai multe functii ce aduc valoare adaugata intreprinderii:

 • digitalizeaza operatiunile manuale, preluand in acelasi timp si datele din procesele automatizate si de la echipamente;
 • ajuta operatorii cu instructiuni in timp real asupra a ceea ce au de facut, asigurand standardizarea actiunilor;
 • verifica si inregistreaza toate actiunile intreprinse, asigurand trasabilitatea procesului.

Cu Proficy Workflow, puteti face din orice operator un expert, intr-un timp scurt – pentru un avantaj cu adevarat durabil. De asemenea, puteti reduce variatia in performante, cost, calitate si va puteti proteja brand-ul, obtinand un nivel operational superior.

Proficy Workflow poate fi folosit pentru a realiza solutii integrate, cresterea valorii sistemelor MES (Manufacturing Execution System), sistemelor HMI (Human Machine Interface) sau ERP (Enterprise resource planning) .

   De ce Proficy Workflow ?

 • Digitalizarea proceselor manuale si automate cu o singura unealta – fara a utiliza un cod personalizat;
 • Asigurarea controlului asupra proceselor si conformitatii cu standardele;
 • Functionalitatea de semnatura digitala "E-signature" este cea mai buna din domeniu;
 • Crearea rapida a proceselor automate, fara a fi nevoie de programatori,  cu impact zilnic asupra afacerii dumneavoastra;
 • Imbunatatirea managementului sarcinilor unei intreprinderi si a luarii de decizii in context;
 • Integrarea oamenilor si a functiilor lor, rezultand un flux de informatii automatizat;
 • Standardizarea stilurilor individuale de lucru si luarea deciziilor;
 • Administrarea si auditarea proceselor de productie intr-un mod mai eficient si mai coerent.

Avantaje pentru compania dvs

Reduce costurile prin adaptarea proceselor de lucru si implementarea unui management de exceptie.

    Instructiuni de lucru electronic / SOP– ghidarea operatorilor prin instructiuni pas cu pas, asigurand o productie in conformitate cu procesele definite prin date de intrare valide. Utilizatorii pot culege date de intrare atat manual, cat si automat. In plus, ei pot digitaliza si impune respectarea politicilor si procedurilor standard de operare (SOP). Astfel, Proficy Workflow poate reduce erorile si costurile cu conformitatea.

    Adaptarea cu Electronic Standard Work– Proficy Workflow ajuta echipa de productie sa gaseasca si sa elimine pierderile mai rapid si mai usor prin asigurarea ca cele mai bune metode devin metode standard.  In acest caz, va puteti concentra asupra administrarii interactive si in mod electronic a proceselor de lucru si a respectarii conformitatilor prin ghidarea operatorilor cu ajutorul Standard Work, asigurand urmarirea corecta a tuturor pasilor din procesul de lucru.

    In plus, facilitatile software analizeaza procesele in vederea dezvoltarii de noi metode pentru imbunatatire continua si dezvoltare rapida, precum si monitorizarea lor.

    Organizarea productiei– operatorii pot urmari pasii  instalarii unei masini sau a unei instalatii, iar companiile pot verifica daca montarea a fost realizata corect – inainte de folosirea materiilor prime. Companiile pot controla buna functionare a proceselor indiferent de nivelul de automatizare traditionala si independent de automatizare. Echipele pot inregistra intrarile operatorului, calibrarile validate ale echipamentului, incarcarile/livrarile si multe altele. Proficy Workflow reduce costurile de schimbare a masinii si erorile, timpul de nefunctionare asociat cu montarea echipamentului si inventarul de pierderi. Companiile cresc eficienta si calitatea prin organizarea mai rapida si mai buna a productiei, agilitatea pentru schimbarea productiei si durabilitatea porceselor de productie.

    Instructor virtual– Digitalizati expertiza celor mai buni operatori intr-o forma pe care toti operatorii o pot utiliza. Cu Proficy Workflow, companiile pot oferi noilor operatori o formare educativa si abilitatea de a exercita activitati de productie si SOP inainte de a opera efectiv cu echipamente si de a utiliza materiale. Echipele pot capta electronic cunostintele lucratorilor experimentati, acestea fiind inserate in materiale de formare inainte ca avariile sa afecteze fabrica. 

 

Asigurarea calitatii

    Proficy Workflow coordoneaza activitatea si calitatea productiei. La nivel de fabrica, software-ul ghideaza operatorii pentru o testare suplimentara, inspectare, revizuire si reamenajare. Echipele pot determina automat loturile de produse suspecte, apoi pot administra si urmari procesele de testare si evaluare a produsului suspectat.

   Acest proces scade costurile prin reducerea pierderilor, timpului si costurilor asociate cu evidenta manuala sau intarzieri de transport , prin rezolvarea rapida a defectelor si riscul de aplicare a unor operatiuni neconforme.

 

Actiuni corective si managementul exceptional (inclusiv procedura de monitorizare HACCP)

    Managementul alarmelor, actiunilor corective si a managementului exceptional – reactioneaza imediat la alarme si la procese exceptionale cu cele mai bune actiuni corective. Proficy Workflow permite companiilor sa raspunda automat si dinamic la problemele si evenimentele aparute in productie, monitorizarea alarmelor si a conditiilor din afara specificatiilor. Utilizatorii pot trimite sarcini oamenilor sau altor sisteme pentru a corecta problemele in timp real. Companiile pot minimiza alarmele nedorite si pot asigura actiuni corespunzatoare alarmelor critice.

    In plus, utilizatorii pot urmari datele QA (Quality Assurance) in timp real si pot ajusta automat procesele de lucru conform specificatiilor. Companiile pot efectua actiuni corective pe baza unui eveniment declansator si pot ajusta procesele pe baza necesitatilor. Mai mult, se pot inregistra exceptiile de la normal si actiunile corective pentru auditurile de conformitate si pentru imbunatatirea continua a proceselor.

    Proficy Workflow poate face din orice operator un expert si poate diminua costurile prin: reducerea pierderilor si a deseurilor, timpul de nefunctionare prin raspuns mai rapid si riscul prin remedierea automata sau escaladare.

    Depanare - repararea echipamentelor si a produselor utilizate in procese – Depanarea presupune determinarea problemelor din productie astfel incat sa rezulte cauza fundamentala si solutia, crescand astfel timpul de functionare. Acest lucru implica repararea echipamantelor, dar si a produselor si materialelor utilizate in procese. In plus, companiile pot capta cunostintele de baza al lucratorilor expertimentati, reducand efectele unei avarii in instalatie.