Ce este Proficy Historian ?

 

Obtinerea unui avantaj operational presupune colectarea si optimizarea unor cantitati mari de informatii, din intreaga activitate a intreprinderii, putand astfel asigura analiza corecta si eficienta a deciziilor (solutie de Industrial Big Data).

Proficy Historian de la GE Intelligent Platforms este o baza de date industriala, performanta, care include informatii la nivel de fabrica si care colecteaza, arhiveaza si distribuie volume mari de date in timp real cu o mare viteza de transmisie.

Proficy Historian imbunatateste vizibilitatea, asigura contextul datelor primare si grupeaza informatia – avand ca si consecinta luarea mai rapida a decizilor corecte, cresterea productivitatii si reducerea costurilor din intreaga intreprindere.

Informatii despre produs

   Descriere

Proficy Historian reprezinta fundamentul intregii companii, fiind locul in care sunt stocate toate datele din proces, cu scopul de a fi accesate in orice moment, de catre orice operator cu drepturi corespunzatoare. Astfel, Proficy Historian reprezinta cea mai potrivita solutie de Big Data Industrial.

De asemenea, prin inregistrarea tuturor datelor din intreprindere, Proficy Historian asigura si trasabilitatea procesului, facilitand astfel trecerea oricaror certificari.

 

   De ce Proficy Historian ?

  • Multiple moduri de a colecta date: de la servere SCADA, direct de la echipamente prin OPC, din fisiere de date, de la alte servere de tip Historian .
  • Viteza ridicata de citire/scriere in baza de date.
  • Compresie ridicata a datelor, pentru a putea stoca datele pe acelasi suport hardware pentru o perioada indelungata.
  • Add-in gratuit pentru Microsoft Excel, pentru realizarea usoara de rapoarte predefinite (template-uri), ce se pot mai apoi autocompleta.
  • Securitate ridicata a datelor.
  • Contine o biblioteca de functii bazata pe Python, ce permite realizarea de operatii asupra variabilelor de intrare (tag-uri) si salvarea doar a rezultatului.
  • Redundanta la nivel de servere, dar si la nivel de colectori de date, cu tehnologie "store and forward" ce asigura toleranta la erorile de conectivitate din retea.

Historian 2