historian  

Proficy Historian

Obtinerea unui avantaj operational presupune colectarea si optimizarea unor cantitati mari de informatii, din intreaga activitate a intreprinderii, putand astfel asigura analiza corecta si eficienta a deciziilor (solutie de Industrial Big Data).

Proficy Historian de la GE Intelligent Platforms este o baza de date industriala, performanta, care include informatii la nivel de fabrica si care colecteaza, arhiveaza si distribuie volume mari de date in timp real cu o mare viteza de transmisie.

Proficy Historian imbunatateste vizibilitatea, asigura contextul datelor primare si grupeaza informatia – avand ca si consecinta luarea mai rapida a decizilor corecte, cresterea productivitatii si reducerea costurilor din intreaga intreprindere.


analysis 1  

Proficy Historian Analysis 

Proficy Historian Analysis este o unealta foarte usor de folosit ce asigura analiza si vizualizarea rapida a datelor colectate in Proficy Historian. Cu cateva click-uri se pot realiza rapoarte predefinite, grafice, tabele, care sa contina ultimele date colectate in sistem. Integrarea cu Microsoft Office, interfata web moderna si usurinta in folosire sunt alte cateva atu-uri ale acestui produs.

Folosind acest software de la General Electric, inginerii de proces pot analiza datele colectate, pentru a trage concluziile potrivite.