Ce este Proficy OEE ?

 

Proficy OEE (Overall Equipment Effectivenesseste un pachet desprins din Proficy Plant Applications, ce va ofera exact partea de monitorizare continua a productiei, pentru a gestiona eficienta echipamentelor si proceselor industriale. Este o solutie scalabila si usor de implementat, ce ajuta la reducerea momentelor de oprire a productiei datorata defectelor, reducand pierderile si marind eficienta productiei.

Fiind un software dedicat solutiei de eficienta a proceselor, este usor de implementat, scalabil si orientat catre rezultate.

 

 

Informatii despre produs

   Descriere

Proficy OEE este un produs recent de la GE, dezvoltat ca nevoie de a simplifica implementarea Proficy Plant Apps. Testat in fabricile General Electric si implementat deja cu rezultate consemnate in locatii ale diversilor clienti GE, Proficy OEE este un pachet simplu de analiza a eficientei proceselor.

Overall Equipment Effectiveness (Eficienta Globala a Echipamentelor) (OEE) este un indicator al performantei, calculat folosind date legate de Disponibilitatea echipamentelor, Performanta si Calitate, date ce sunt colectate manual sau automat.

 

   De ce Proficy OEE ?

  • Monitorizeaza eficienta procesului si alti indicatori esentiali;
  • Faciliteaza analiza pentru a determina cauzele problemelor;
  • Panou de comanda in timp real, ce poate fi integrat si in alte software-uri din familia Proficy;
  • Reduce costurile cu pierderile sau momentele de nefunctionare, asigurand astfel si calitatea proceselor;
  • Mareste productivitatea si eficienta mentenantei;
  • Livreaza rapoarte standard sau ad-hoc, pentru a imbunatati luarea deciziilor.

 

Ecrane

oee screen 1