Familia de PLC-uri traditionale produse de General Electric-Intelligent Platforms asigura solutii avansate pentru aplicatii de dimensiuni mici si mijloci sau aplicatii de control industrial distribuit de aproape 25 ani atat in industriile de proces, cat si in cele discrete.

Aceasta familie de PLC-uri include si bine-cunoscuta serie 90-30, al carui controler este unul dintre cele mai avansate controlere de dimensiuni reduse de pe piata, fiind instalat in mii de aplicatii din intreaga lume.

PLC-ul modular VersaMax face parte din acelasi portofoliu, fiind unul dintre primele solutii de pe piata pentru aplicatii distribuite de control sau achizitie de date.

PLC-urile Durus reprezinta solutia cu cel mai bun pret din gama, fiind perfecta pentru aplicatii de dimensiuni reduse.

Seria PAC8000 prezinta o gama larga de controlere proiectate special pentru industriile de proces care sunt caracterizate prin medii de lucru dificile si riscante. PAC8000 asigura un control precis si redundanta in ceea ce priveste optimizarea si disponibilitatea procesului.

Toate sistemele au o gama larga de intrari si iesiri si prezinta o fiabilitate mare.

Durus   VersaMax Micro   VersaMax modular   Seria 90-30   PAC8000   QuickPanel Control
Durus   VersaMax Micro   Versamax Modular   Series 90-30   PAC8000   QuickPanel Control

Controlerul Durus este un inlocuitor compact si simplu al releelor. Durus suporta intrari/iesiri distrete si analogice.

 

VersaMax Micro si Nano le permit utilizatorilor sa se adreseze unei game largi de aplicatii de mici dimensiuni. Micro suporta intrari/iesiri analogice, discrete si de control al miscarii.

 

Linia de control VersaMax Modular se utilizeaza in controlul simplu. Modulele cu intrari/iesiri sunt de tip „hot swap” pentru a creste timpul de disponibilitate al sistemului.

 

Seria 90-30 este o linie adaptabila pentru aplicatii mici si mijlocii. Datorita modulelor specializate, seria 90-30 suporta o gama larga de aplicatii.

 

Controlerele PAC8000 sunt proiectate special pentru a asigura o solutie unde un controler trebuie sa fie montat in campul de lucru in medii extreme existente in aplicatiile de proces. Controlerul PAC8000 contine un controler de proces, un controler logic si un controler hibrid care combina capacitatile celor doua.

 

QuickPanel Control combina vizualizarea si controlul intr-o singura platforma hardware. QuickPanel suporta o gama variata de tipuri de intrari/iesiri

Descarca                    
Datasheet   Brosura   Datasheet   Datasheet   Datasheet   Datasheet