GE-Intelligent Platform a creat conceptul de Controler de Automatizare Programabil odata cu introducerea familiei de controlerele de automatizare, PACSystems™. Extinzand PLC-urile traditionale, controlere PAC de la GE asigura o fiabilitate crescuta, o platfoma de control avansata cu performante ridicate pentru controlul logic discret, controlul miscarii si controlul de proces. In timp ce produsele GE ofera si suporta o gama larga de protocoale de comunicatie pentru a sustine cerintele clientilor nostri, sistemele de control au fost standardizate conform cu principala retea industriala, PROFINET, pentru a asigura o retea de intrari/iesiri distribuite cu o performanta extrem de ridicata, fiabilitate si simplitate in configurare si instalare.

 

PACSystems™ Rxi   PACSystems™ RX3i   PACSystems™ RX7i
PACSystems RXi   PACSystems RX3i   PACSystems RX7i

Noua familie PACSystems Rxi este o platforma de procesare si control avansata de inalta performanta pentru aplicatii distribuite (de proces sau discrete).

 

Sistem de control modular traditional de inalta performanta proiectat pentru aplicatii stand-alone sau de proces. Este cea mai buna alegere pentru solutii de control al miscarii.

 

Arhitectura deschisa embedded standard pentru aplicatiile de control industrial ce necesita module VME construite in scopuri speciale sau pentru administrarea unor cantitati mari de date.

Mediul de dezvoltare        
Dezvoltarea, punerea in functiune si intretinerea este realizata utilizand Proficy Machine Edition – asigurand un singur mediu pentru aplicatiile stand-alone si de proces.   Dezvoltarea, punerea in functiune si intretinerea este realizata utilizand Proficy Machine Edition – asigurand un singur mediu pentru aplicatiile stand-alone si de proces.   Dezvoltarea, punerea in functiune si intretinerea este realizata utilizand Proficy Machine Edition – asigurand un singur mediu pentru aplicatiile stand-alone si de proces.
Carcasa        
-   Rack cu PCI   Rack cu VME64
Tipul procesorului        
Multi core   Intel Atom   Intel
Memorie        
2 GB RAM si pana la 64 GB Flash intern pentru stocarea datelor   pana la 64 MB RAM si pana la 64 MB Flash intern pentru stocarea datelor   pana la 64 MB RAM si pana la 64 MB Flash intern pentru stocarea datelor
Retea I/O distribuita        
PROFINET integrat   PROFINET, EGD, Modbus TCP, PROFIBUS, Genius   EGD, Modbus TCP, Genius
Functii speciale        
Procesare integrata prin platforma IPC modulara RXI   PACSystems High Availability – o platforma de control scalabila, sincronizata si redundanta hot-standby   PACSystems High Availability – o platforma de control scalabila, sincronizata si cu redundanta hot-standby cu module terta parte VME (SBC-uri etc.)
Controlul miscarii        
Optiuni de control al miscarii prin intermediul retelei integrate PROFINET   PACMotion este un servo-control adaptabil al miscarii care combina beneficiile unei solutii integrate de control al miscarii si „machine logic” cu performanta, flexibilitatea si scalabilitatea necesare pentru automatizarea avansata a unei masini.   Controlul miscarii prin partea terta VME
Descarca        
Datasheet   Datasheet - PACSystems RX3i  Controller (GFA-559)
Datasheet - PACSystems RX3i Power Sync and Measurement Module
  Datasheet