Produse hardware General Electric - Intelligent Platforms

machine edition  Proficy Machine Edition

   

    Proficy Machine Edition de la GE Intelligent Platforms este un mediu de dezvoltare universal pentru toate echipamentele hardware PLC, PAC, interfete le de operator, module de actionari si control al miscarii de la GE. Proficy Machine Edition ofera o interfata utilizator (GUI) comuna, editare de tip "drag-and-drop" si multe componente de editare necesare pentru realizarea unui proiect.

  

PLC sistem  Sisteme PLC

 

   Familia de PLC-uri traditionale produse de GE-Intelligent Platforms asigura solutii avansate pentru aplicatii de dimensiuni mici si mijloci sau aplicatii de control industrial distribuit. PLC-urile noastre sunt utilizate de aproape 25 ani atat in industriile de proces, cat si in cele discrete si includ bine-cunoscuta seria de PLC-uri 90-30, unul dintre cele mai avansate controlere de dimensiuni reduse de pe piata cu mii de instalari in intreaga lume. In acest portofoliu este inclus si PLC-ul modular VersaMax, unul din primele solutii de pe piata pentru control sau achizitie de date distribuite, precum si controlerele PAC8000, o gama larga de controlere proiectate special pentru industriile de proces putand opera in medii dificile si riscante, oferind control precis si redundanta in vederea asigurarii optimizarii si disponibilitatii procesului. Toate sistemele au o gama larga de intrari si iesiri si o fiabilitate mare.

 

PAC sistem  Sisteme PAC

 

   Linia de controlere PACSystems™ de la GE este o platforma avansata pe baza PROFINET destinata pentru a asigura o interoperabilitate simpla, rapida si flexibila. Ne folosim de experienta noastra in domeniul calculatoarelor embedded pentru a proiecta controlerele care functioneaza in conditii extreme permitand in acelasi timp actualizari ale sistemului usor de realizat. Rezultatul este imbunatatirea performantelor, fiabilitate marita a sistemului si un TCO redus pentru ciclul de viata al controlului.

 

IO distribuite  I/O distribuite

 

   Intelegem ca beneficiarii nostri au cerinte variate in ceea ce privesc intrarile/iesirile. Din acest motiv noi oferim o gama larga de produse si solutii distribuite cu intrari/iesiri. Incepand cu RSTi bazate pe PROFINET, pana la solutiile de siguranta VersaSafe, pana la blocurile Genius ce functioneaza de-a lungul retelei LAN Genius, pana la adaptabilul VersaPoint, fiti sigur ca la GE veti gasi ceea ce aveti nevoie pentru aplicatia dumneavoastra.